Vill du jobba på ÖSK:s hemmamatcher?

Foto: Icon Photography

ÖSK Fotboll söker nu fler funktionärer till hemmamatcherna på Behrn Arena. Vi söker dig som brinner för ÖSK och att jobba med evenemang. Vi ser gärna att du som person är positiv, självgående och redo för en utmaning.

Att arbeta som funktionär på ÖSK:s matcher är både roligt och givande och du får arbeta tillsammans med ett härligt gäng som alla brinner för klubben. Arbetet som funktionär hos oss har inte någon ekonomisk ersättning men du får en mängd erfarenheter och dessutom får du se fotboll på plats!

Just nu söker ÖSK följande roller runt våra hemmamatcher i Superettan.

Innerplanskoordinator
Som innerplanskoordinator blir du en del av den innersta kretsen runt våra hemmamatcher. Du ansvarar för att allt som sker på innerplan fungerar som det ska och är behjälplig till såväl hemma- och bortalag som media och övrig personal på arenan. Främsta arbetsuppgifter är att se till att minutschemat hålls, kommunikation med TV och att vara länken mellan speaker och producent för storbilden. Under matchens gång får du se matchen från innerplan samtidigt som du sköter vissa enklare arbetsuppgifter. I denna roll förväntas du vara på plats ca tre timmar innan matchens start för att medverka på förmöten tillsammans med evenemangsansvarig, säkerhet och TV.

Brandingansvarig
Vi söker en person som tillsammans med övrig brandingpersonal ser till att våra ligapartners banderoller är utlagda korrekt på planen. Detta sker 1,5 timme innan match. I halvtid ska reklam ut på planen och sedan tas in innan andra halvlek börjar. Efter matchen ska alla banderoller plockas bort. Under själva matchen får du se den från läktaren.

Ansvarig för line-up
Du kommer att möta upp och instruera barnen som ska gå ut tillsammans med spelarna under line-up. Efter detta ges du möjlighet att stanna kvar och se matchen från läktaren.

Du skickar in din ansökan tillsammans med en kort beskrivning av dig själv till lpa@oskfotboll.se

Varmt välkommen till ÖSK Fotboll!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908