In Frigore fortsätter som damlagets huvudpartner till och med 2027

Inför säsongen 2021 tog ÖSK in damverksamhet fullt ut i föreningen och då klev även In Frigore in som huvudpartner till damlaget. Nu fortsätter In Frigore sin satsning på damerna genom att skriva ett historiskt långt avtal som officiell huvudpartner. Det nya avtalet är skrivet på fem år och sträcker sig över säsongen 2027.

– Vi är mitt uppe i en väldigt spännande resa på damsidan med ett tydligt mål om att klättra i seriesystemet. Därför är vi otroligt glada och stolta över att In Frigore vill vara med på den här satsningen. Det här är ett av de längsta partneravtalen vi någonsin har skrivit och det visar verkligen på det stora engagemang som In Frigore har i ÖSK Fotboll, säger Gabriel Åbom, säljare på ÖSK Fotboll.

In Frigore grundades 2018 och äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler i Örebro & Eskilstuna. Idag har bolaget nästan 400 lägenheter. Bakom In Frigore står två välkända fastighetsprofiler – Patrick Hjalmarsson och Johan Görtz.

– In Frigore är ett fastighetsbolag som präglas av glädje och energi. För oss handlar det inte bara om att utveckla hus där människor vill leva, bo och arbeta. Glädje och energi är även våra ledord för In Frigores engagemang för att utveckla människor och givetvis vill vi bidra till damlagets resa och mål mot eliten, säger Johan Görtz.

Det nya avtalet innebär att In Frigore fortsätter som huvudpartner till ÖSK Fotbolls damlag till och med säsongen 2027 samt att fastighetsbolagets logotyp fortsatt kommer att exponeras på huvudplatsen av damernas matchställ.

– Våra hjärtan har länge klappat för svartvitt och att signa ett 5-årsavtal redan innan vårt befintliga avtal ens löpt ut kändes som en självklarhet för oss, säger Patrick Hjalmarsson.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908