Ivan Stenberg lever vidare på vallen

ÖSK kan med stor stolthet presentera det officiella namnet på det nya pubområdet vid Västra Stå. Tillsammans med våra supportrar har vi beslutat att kalla området för Ivans Hörna, till minne av Ivan Stenberg.

Ivan Stenberg var unik på många sätt. Morgonpigg som ingen annan, villig att ställa upp och hjälpa andra utan att kräva någon motprestation. Och älskade ÖSK, det gjorde han.

Allt har sagts och inte sagts i "kojan" bakom södra läktaren på Behrn Arena, där han tillbringade stora delar av sin tid. Dit kom spelare, personal och supportrar för att umgås med en människa med värme och humor. En människa som alltid tog sig tid och som alltid gav massvis av energi. Där fick du reda på nyförvärv innan det var officiellt och där hörde du alltid det senaste om ÖSK. Allt var förstås inte sant, men allt och lite till nådde Ivan Stenberg. 

Ivan gick bort under 2017 men kommer alltid att finnas i våra tankar. Vi är glada att äntligen hitta en samlingsplats likt ”kojan”, en plats för nya samtal om ÖSK och möten mellan människor. Precis som vi tror att Ivan hade velat haft det. Välkomna till Ivans Hörna på matchdagar!

– Det har länge diskuterats hur vi kan hylla Ivan för allt han gjort för klubben och för den ÖSK-legend han var. Vi är otroligt glada att vi nu äntligen får chansen i och med det nya området på Västra Stå. Vi är tacksamma för supportrarnas engagemang när de var med och tog fram namnet och vi ser fram emot lördagens uppladdning, säger Sandra Almqvist, evenemangsansvarig i ÖSK Fotboll.

Namnet på området lanseras i samband med lördagens hemmamatch mot Östers IF då supportrarna kommer att ha en uppladdning i Ivans Hörna från klockan 11:00, där UNÖ bjuder in till fest.

Läs mer om lördagens uppladdning här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908