Västra Stå får nytt pubområde

Inför säsongens tredje hemmamatch i Superettan lanserar ÖSK tillsammans med All Event ett nytt pubområde för publiken på Västra Stå.

Efter ett par år präglade av COVID-19 så arbetar ÖSK nu fokuserat med att utveckla arrangemanget runt våra hemmamatcher. Ett av de mest efterfrågade utvecklingsområdena har varit en naturlig yta för uppsnack och gemenskap för klubbens supportrar med goda serveringsmöjligheter. ÖSK kan nu meddela att ett nytt pubområde med alkoholtillstånd kommer öppna i det nordvästra hörnet av Västra Stå för ståplatspubliken och supportrar över 18 år.

– Vi började jobba med frågan om ett pubområde för ståplatspubliken redan 2018 men det var först 2020 när Västra Stå blev en egen avgränsad sektion som villkoren för tillstånd kunde uppfyllas. Inför säsongen 2020 fick vi tillåtelse att dra igång men på grund av pandemin blev det aldrig av. Det känns kul att äntligen kunna presentera det nya pubområdet för publiken på Västra Stå. Tanken är att ytan ska vara levande, inte bara under själva matchen, utan även en naturlig plats för uppladdningar innan match med besök från spelare, ledare eller andra runt klubben, säger Adam Pettersson, marknadsansvarig i ÖSK Fotboll.

Driften av pubområdet kommer hanteras av ÖSK:s samarbetspartner All Event, som redan sköter driften av kioskerna på matchdag, i samarbete med Spendrups bryggeri.

Pubområdet lanseras i samband med måndagens hemmamatch mot Östersunds FK den 9 maj. Entré sker via Västra Stå som öppnar en timme innan avspark. Det nya pubområdet är endast tillgängligt för ståplatspubliken och eftersom det finns alkoholtillstånd är det 18-årsgräns som gäller för att komma in på området.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908