Vi presenterar Unga Kubaner

Foto: Bildbyrån / Johan Bernström

Inför säsongen 2022 har ÖSK tillsammans med klubbens officiella supporterförening Kubanerna tagit initiativ att starta en ungdomsklack på Västra stå. Namnet är Unga Kubaner och det kommer finnas en tydlig samlingsplats på Västra stå för alla som är mellan 7-15 år.

När ÖSK spelar hemma på Behrn Arena finns det en naturlig plats för alla. Unga Kubaner är till för de yngre supportrarna som gärna vill vara aktiva under matchen men inte stå mitt i klacken på Västra stå. De kommer förses med flaggor för att skapa en härlig svartvit inramning och självklart är det även tillåtet att ta med sig egna flaggor som är accepterade inne på arenan.

Unga Kubaner kommer hålla till vid mitten av läktaren och det kommer att vara tydligt utmärkt vart denna avsedda plats är (se bild nedan). För att upplevelsen ska bli så bra och trygg som möjligt kommer det alltid finnas minst en vuxen värd på plats.

Alla mellan 7-15 år kan vara en del av Unga Kubaner genom att ställa sig i klacken på matchdag. Det krävs alltså inget specifikt medlemskap eller årskort.

Vill du veta mer eller har frågor vänligen hör av dig till fotboll@oskfotboll.se

KÖP ÅRSKORT & BILJETTER Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908