Nettobilar fortsätter som partner till ÖSK Fotboll

Det är med glädje som vi idag kan meddela att ÖSK Fotboll och Nettobilar kommit överens om ett nytt 2-årsavtal över säsongerna 2022 och 2023.

Nettobilar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett växande bolag som idag har fyra Mekonomenverkstäder i Örebro och även finns i Katrineholm, Eskilstuna, Vingåker samt Finspång. Genom sitt samarbete med ÖSK fortsätter Nettobilar med sitt exklusiva erbjudande till alla medlemmar och årskortsinnehavare i ÖSK Fotboll.

– Det är väldigt glädjande att Nettobilar väljer att fortsätta sitt samarbete med oss och väljer att skriva ett 2-årsavtal. Nettobilar är en uppskattad partner i vårt nätverk som dessutom att krydda sitt partnerskap med ett grymt erbjudande till våra medlemmar och årskortsinnehavare. Nettobilar är precis som ÖSK Fotboll ett framåtlutande företag som vill växa ännu mer. Det ska bli kul att fortsätta denna resa tillsammans med dem, säger Gabriel Åbom, säljare ÖSK Fotboll.

– För oss var det en självklarhet att fortsätta att stödja klubben på deras resa tillbaka mot Allsvenskan. Dessutom så tycker vi att nätverket i ÖSK är riktigt bra och något man gärna vill vara en del i. Av den anledningen vill vi vara mer långsiktiga med klubben och har därför valt att skriva ett 2-årsavtal, säger Nettobilars ägare Daniel Lövestig & Johan Larsson.

Erbjudande
Som medlem eller årskortsinnehavare i ÖSK Fotboll erhåller du 10% rabatt på service eller reparation hos någon av Nettobilars Mekonomenverkstäder i Örebro. Ni hittar dem på Tullängsgatan 10, Verkstadsgatan 2, Salamandervägen 20 och Kyrkvägen 63.

För bokning, ring 019-33 33 33 eller gå in på nettobilar.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., ange ÖSK Fotboll vid bokning och visa upp ditt medlemskort eller årskort vid betalning.

Erbjudandet kan ej kombineras med övriga erbjudanden.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908