ÖSK presenterar Dreamday ÖSK med ECDESIGN

Inför den kommande säsongen presenterar vi Dreamday ÖSK tillsammans med vår partner ECDESIGN. Dreamday ÖSK ger barn och ungdomar möjligheten att tävla om en drömdag på Behrn Arena i samband med någon av våra hemmamatcher och en upplevelse utöver det vanliga.

Tillsammans med vår partner ECDESIGN Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. lanserar vi Dreamday ÖSK. Under sju av hemmamatcherna i Superettan kommer barn och ungdomar upp till 16 år kunna tävla på sociala medier om en magisk dag på Behrn Arena. Till varje match utses sex vinnare som får två platser var.

Upplägget för Dreamday ÖSK är att man träffas på arenan en timme före match där man tas emot av en ÖSK-profil. Man kommer få en guidad rundvandring på arenan inklusive ÖSK:s omklädningsrum, man får ett initierat uppsnack inför matchen och självklart får man en ÖSK-halsduk att ha på sig. Matchen följer man från bästa platser nära ÖSK:s spelarbänk och efter matchen får man möjlighet att träffa spelare.

Dreamday ÖSK sker i nära samarbete med ÖSK:s partner ECDESIGN. ECDESIGN är ett Örebrobaserat bolag som jobbar globalt med inredningsverktyg i 3D. Företaget har över 10 000 kunder i mer än 115 länder. Richard Grönberg som är grundare och vd berättar mer:

– Vi är stolta örebroare och vet att ett starkt ÖSK är viktigt för staden. Därför har det varit en självklarhet för oss att vara med på resan tillbaka till Allsvenskan. Vi brinner också extra för att skapa starka upplevelser och vill vara med och bidra till morgondagens supportrar. Därför har det varit roligt och stimulerande att vara med och ta fram Dreamday ÖSK som vi hoppas ska bli en succé, säger Richard Grönberg på ECDESIGN.

Information om tävlingen kommer att finnas i ÖSK:s sociala medier inför de hemmamatcher som är aktuella och vinnarna får alltså två platser var så man kan ta med sig ett syskon, en förälder eller annan kompis man vill ha med. Det som ingår i Dreamday ÖSK är:

  • Samling en timme innan match, mottagande av ÖSK-profil
  • ÖSK-halsduk
  • Rundvandring på Behrn Arena, inklusive omklädningsrum
  • Uppsnack inför matchen av ÖSK-profil
  • Bra platser i närheten av ÖSK:s bänk
  • Fika i paus
  • Träffa ÖSK-spelare
  • Fribiljetter till nästa hemmamatch
© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908