Behrn Fastigheter fortsätter som huvudpartner till ÖSK Fotboll

Inför den kommande seriestarten kan vi stolt meddela att Behrn Fastigheter fortsätter som ÖSK:s huvudpartner till herrlaget. Detta innebär att Behrn Fastigheter även behåller sin exponering på huvudplatsen av matchstället.

Behrn Fastigheter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett av Örebros mest anrika fastighetsbolag och de har länge varit en trogen partner till ÖSK. Familjen brinner för staden Örebro och är medlemmar i ÖSK sedan länge. Senast under 2021 var Behrn Fastigheter huvudpartner till klubben och nu väljer de att fortsätta att stötta ÖSK genom att behålla huvudpartnerskapet under säsongen 2022.

– Vi är väldigt glada över vårt samarbete. Att Behrn tidigt visade att de ville vara med vid vår sida var väldigt värdefullt för den satsning vi vill göra på att ta oss tillbaka till Allsvenskan. Den här typen av starka och trogna partners betyder hur mycket som helst för oss och vi är väldigt stolta över att spela med Behrn på bröstet, säger Simon Åström, vd på ÖSK Fotboll.

Likt förra året kommer Behrn Fastigheters logotyp att exponeras i helsvart på hemmastället och helvit på bortastället. De fortsätter att göra ett aktivt val med vetskapen att det är en viktig symbolfråga både för ÖSK och supportrarna. Självklart ser de ytterligare fördelar med att stötta det lokala elitlaget.

– För oss var det aldrig någon tvekan att förlänga samarbetet. Det är i tuffa tider som det är som viktigast att kliva fram och visa vägen. Vårt samarbete med ÖSK skapar massor av värden och dessutom är vi ÖSK:are i själ och hjärta. Ett starkt ÖSK är viktigt för Örebro och vi vill vara med på resan tillbaka till Allsvenskan, säger Per Johan Behrn.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908