Albin Blomberg blir ny assisterande tränare i ÖSK:s damlag

ÖSK Fotboll är glada att presentera Albin Blomberg som ny assisterande tränare för ÖSK:s damlag. Albin kommer senast från Örebro Syrianska och kommer nu in för att komplettera Dennis Gabrielsson och tränarteamet. Vi hälsar Albin varmt välkommen till klubben.

28-årige Albin Blomberg kommer senast från Örebro Syrianska där han verkat som akademichef och assisterande tränare i föreningens herrlag. Tidigare har han även varit tränare i BK Forward och IK Sturehov. Nu har Blomberg rekryterats till ÖSK Fotboll för att ingå i det tränarteam som arbetar med klubbens damlag.

– Det känns jättebra att kunna välkomna Albin till ÖSK Fotboll. Trots sin unga ålder har han god erfarenhet och han kommer passa bra in i vår verksamhet. Vi hälsar honom varmt välkommen, säger Axel Kjäll, Fotbollschef i ÖSK Fotboll.

Albin Blomberg inleder sin nya roll omgående.

– Det känns otroligt bra att bli en del av ÖSK Fotboll. Den elitsatsning som klubben gör på damsidan känns spännande och jag har fått en väldigt bra bild av Dennis och tränarstaben. Nu ser jag fram emot att sätta i gång, säger Albin Blomberg.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908