ÖSK bjuder in till informationsmöte om säsongen 2021

Efter en tuff säsong med degradering till Superettan har ÖSK genomfört en utvärdering och analys för att identifiera de främsta orsakerna till säsongens misslyckande. ÖSK:s styrelse vill bjuda in medlemmar, aktieägare, företagspartners och supportrar till ett informationsmöte där man presenterar huvuddragen i analysen och där det finns en möjlighet att ställa frågor. Mötet kommer även livesändas på oskfotboll.se.

Informationsmötet kommer hållas tisdagen den 14 december klockan 18.30 på Conventum, ingång från Olof Palmes Torg. Samtliga ÖSK:are är välkomna, och man behöver kunna visa upp legitimation och giltigt Covid-pass för att delta. En enklare livesänding kommer även finnas tillgänglig via oskfotboll.se för de som inte kan närvara på plats under mötet.

På mötet deltar bland andra ÖSK:s ordförande Carl Pauly, Kristian Hugmark från styrelsen, klubbchef Simon Åström och fotbollschef Axel Kjäll.

Om du avser att komma på informationsmötet tisdagen den 14/12 så behöver du anmäla dig via följande formulär så att vi kan planera utifrån antalet besökare.


Anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Dagen efter informationsmötet håller ÖSK en extra stämma för att välja ny ordförande, där Kent Persson är föreslagen att efterträda Carl Pauly. Läs mer om den extrainsatta stämman här.

Varmt välkomna!

Styrelsen i ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908