Supporterinformation: ÖSK - IF Elfsborg

Foto: MSUN / Mikael Sundberg

På lördag spelar ÖSK:s herrlag sista matchen för säsongen. IF Elfsborg står för motståndet och matchen har avspark kl. 15:00 på Behrn Arena. Biljetter till matchen kostar endast 50 kr för ståplats och 100 kr för sittplats. Efter matchen kommer vi även att tacka av de spelare som lämnar klubben efter säsongen samt Nordin Gerzic som nu avslutar sin spelarkarriär. Vi hoppas att så många som möjligt vill komma och ge spelarna en fin avtackning tillsammans med oss.

Nedan följer en del praktisk information som kan underlätta för dig som ska se matchen på plats.

Biljetter
Till årets sista match har vi valt att sänka biljettpriserna. Detta för att vi vill att så många som möjligt ska komma och se matchen samt vara med och tacka av de spelare som lämnar klubben efter säsongen. Biljetter köper du antingen online eller i biljettluckan vid arenan. Biljettluckan öppnar 90 minuter innan match, d.v.s kl. 13:30.

Klicka här för att köpa din biljett online. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Efter matchen
Vid händelse av att IF Elfsborg hamnar på tredje eller fjärde plats i tabellen, kommer en prisutdelning äga rum efter matchen.

Efter detta kommer en avtackning av de spelare som lämnar klubben att äga rum. Vi ber därför publiken att stanna kvar för att vara med och hylla spelarna. Det kommer också att ske en avtackning av Nordin Gerzic, som väljer att avsluta sin spelarkarriär efter säsongen. Vi hoppas att ni vill vara med och hylla den spelare som gjort flest allsvenska matcher i ÖSK:s historia så att han får ett fint avslut på sin långa och framgångsrika karriär.

Så kommer du med årskort in på arenan
Du som årskortsinnehavare visar upp ditt årskort i entrén för att komma in på arenan. Du som har årskort på sittplats ska sitta på den plats du köpt ditt årskort på.

Var finns mitt årskort?
När du köpte årskortet fick du möjlighet att lägga till ett fysiskt årskort. Om du beställt detta ska du ha fått det hemskickat. Det kan du nu använda för att komma in på arenan. Har du köpt ett plastkort men inte fått det? Vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet vardagar 9:00-12:00) så hjälper vi dig.

Har du inte ett plastkort kan du enkelt använda ditt digitala årskort för att komma in på arenan. Det bästa sättet är via vår app ÖSK Live. I appen väljer du fliken konto och loggar in med dina inloggningsuppgifter. Sedan klickar du på mina biljetter. Där hittar du ditt årskort och kan visa upp en QR-kod i entrén.

Du kan även hitta ditt digitala årskort på vår biljettsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Där loggar du in på ditt konto och väljer fliken Mitt konto. Där ser du dina aktiva säsongsbiljetter och kan ta fram ditt årskort som QR-kod. Sedan visar du upp QR-koden för scanningspersonalen i entrén.

Har du problem att få fram ditt digitala årskort är du välkommen att kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet vardagar 9:00-15:00).

Entré
Arenan öppnar upp en timme före matchstart. För att undvika köbildning uppmanas alla besökare att komma i god tid inför matchen, dessutom används olika ingångar för olika sektioner. Var uppmärksam på vilken sektion du har din plats och vilken ingång du ska till.

För besökare på Behrn Arena gäller dessa allmänna ordningsregler.

Entré 1: Sektion NA, E & D
Entré 2: Sektion C & B
Entré 3: Sektion A & A1
Entré 4: Sektion Q, R, S & T
Entré 5: Sektion N, N2, O, O2, P
Entré 6: Sektion K, L, L2, M & M2
Entré 7: Västra Stå

Bortastå har en egen ingång för bortasupportrar i närheten av entré 5.

Kiosker och toaletter
Kiosker kommer att vara öppna och finns vid alla sektioner.

Tänk på att fortsatt hålla avstånd vid eventuella köbildningar vid besök av kiosk eller toalett.

ÖSK-souvenirer
ÖSK shoppen kommer vara på plats och ha försäljning vid en vagn utanför arenan i det nordvästra hörnet.

Tänk på att fortsatt hålla avstånd vid eventuella köbildningar vid besök av shoppen.

Övrigt
Vid eventuella frågor hänvisar vi dig först och främst till Gå på match. Om du fortfarande har frågor vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet vardagar 09:00-15:00).

Varmt välkommen till Behrn Arena!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908