Var med och designa matchtröjan 2022

Tillsammans med vår dräktleverantör Select ger vi våra supportrar en unik möjlighet att vara med och designa ÖSK:s hemmatröja till säsongen 2022. Matchtröjan kommer användas av såväl damlaget som herrlaget under nästa års seriespel.

Ta chansen att sätta din kreativa prägel på kommande säsongs hemmatröja. Vi går nu ut med en tävling där vinnarna får chansen att vara med och designa kommande års matchtröja.

Det första steget i tävlingen är en kvalrunda där ÖSK:s supportrar får pitcha sina kreativa idéer. Här får man skicka in skisser och ritningar helt fritt. Därefter kommer fyra personer koras som vinnare och gå vidare till finalrundan.

I finalrundan kommer de utvalda personerna få chansen att designa en varsin matchtröja i Selects digitala studio creator. Observera att designen inte kommer att skapas helt fritt, men i studion finns goda möjligheter att välja mellan flera modeller, mönster och färger. När alla fyra finalister har designat sina förslag så kommer ÖSK:s supportrar samt en utvald ÖSK-jury att rösta fram den vinnande matchtröjan, som kommer bäras av såväl dam- som herrlag under säsongen 2022.

Kreatören bakom den vinnande matchtröjan får två kostnadsfria årskort till både herrarnas och damernas hemmamatcher 2022. Dessutom får vinnaren självklart ett eget exemplar av den färdigställda matchtröjan.

Observera att inga partnerlogotyper kommer placeras vid skapandet, de tillkommer senare och ska tas med i beaktande av skapandet av tröjan.

Det här ska du tänka på när du skickar in ditt kreativa förslag i kvalrundan
Eftersom förslaget som skickas in är till för att visa upp din kreativitet har vi inga specifika mått eller krav att förhålla sig till. Vill du använda dig av en digital grundbild på en matchtröja kan du ladda ner en här.

Över 18 år för att delta
För att kunna delta måste du vara över 18 år gammal. Be annars målsman att skicka in ditt förslag åt dig.

Deadline
Skicka ditt designförslag till fotboll@oskfotboll.se med ämnesraden ”Design matchtröja 2022” senast måndagen den 27 september 2021. Ange även namn och telefonnummer i mejlet.

Vi ser fram emot att ta fram nästa års matchtröja tillsammans med våra supportrar!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908