Nu kan årskortsinnehavare hämta biljett till ÖSK - Varberg

Nu kan du med årskort hämta ut dina digitala biljetter till hemmamatchen mot Varbergs BoIS. Du har fått ett mejl med instruktioner och behöver hämta ut dina biljetter senast måndag 30 augusti för att vara garanterad en plats till matchen.

För att vi ska kunna säkerställa att vi följer de riktlinjer som finns kopplat till social distansering så kommer vi behöva sprida ut årskortsinnehavarna på samtliga läktare. Därför kommer du som årskortsinnehavare inför varje match gå in och bekräfta att du kommer vara på plats och välja en av de tillgängliga platserna på läktaren.

Årskortsinnehavare har förtur och är garanterad biljett till matchen mot Varberg så länge man bokar innan kl. 23:59 måndag 30 augusti. Årskortsinnehavare kan fortfarande boka sin biljett efter detta datum, så länge det finns platser kvar på arenan. Vi öppnar upp den allmänna biljettförsäljningen tisdag 31 augusti.

Nya besked och direktiv kan komma snabbt gällande publikfrågan och ÖSK Fotboll reserverar sig för att ändringar kan ske med kort varsel.

Svar på de vanligaste frågorna hittar du här.

Hur hämtar jag ut mina biljetter till hemmamatchen mot Varbergs BoIS?
Årskortsinnehavare har fått ett mejl med en länk till biljettsidan där du väljer din plats och hämtar ut dina digitala biljetter. Om du inte har fått mejlet från oss ber vi dig att först och främst kolla din skräppost. Om du fortfarande inte kan hitta mejlet kontaktar du oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00.

Årskortsinnehavare har förtur att hämta ut sina digitala biljetter till hemmamatchen mot Varbergs BoIS fram till måndagen den 30 augusti klockan 23:59. Dagen därpå öppnar den allmänna biljettförsäljningen.

Mer praktisk information kring matchdagen på Behrn Arena hittar du under fliken Gå på match.

Vid eventuella frågor hänvisar vi dig först och främst till Frågor och svar. Om du fortfarande har frågor vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet vardagar 09:00-12:00).

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908