Säsongens första förlust

Foto: Daniel Lubner

Säsongens första förlust är ett faktum. Matchen mot Rävåsens IK Karlskoga slutar 4-1 till hemmalaget. Enda målskytt för ÖSK var Sara Sandberg. En match som Rävåsen vinner rättvist efter att ha haft stor kontroll i de båda straffområdena.

George Papachristou, Huvudtränare ÖSK Fotboll:
– Vi börjar ganska segt och släpper snabbt in ett mål på fast situation. Det skapar frustration och det tar några minuter innan vi hittar rätt. När det känns som att vi börjar få lite kontroll så skapar motståndarna en hörna och gör mål på exakt samma sätt. Då tappar vi det helt och det kommer även ett tredje mål i baken.

– I halvtid pratar vi om att glömma den första halvleken. Vi vill gå in med inställningen att vinna andra halvlek och visa vilka vi är. Det tycker jag att vi lyckades med då inställningen ändrades direkt. Vi kommer ut med fart och skapar tre frilägen, har en boll i stolpen och gör ett mål. I slutet av halvleken gör dock motståndarna ett bra mål av hög kvalitet och stänger matchen.

– För oss gäller det att jobba vidare. Vi tar med oss det som var bra och ser över det som var mindre bra. Det finns ingen tid att tänka för mycket, på lördag kommer en ny match igen.

Nästa match för ÖSK är på lördag den 7 augusti kl. 14:00 när Lödöse Nygård IK kommer på besök till Grönpepparparkens IP.

Statistik
Resultat: 4-1 (3-0)
Målskyttar ÖSK: Sara Sandberg (76')
Byten ÖSK: Öhrlund ut – Puhls in (45'), Andersson ut – Jalkinger in (61'), Gerdtsson ut – E. Mannfolk in (61'), Sjösten ut – Sätterström-Johansson in (80'), Nordenby ut – Stöckl in (80')

Startelva ÖSK
Rebecka Ayranci-Dahlberg
Elin Sjösten - Caroline Zandén - Amanda Nordenby
Ebba Öhrlund - Anna Meijer - Ebba Lundqvist - Agnes Andersson - Linnéa Gerdtsson
Sara Sandberg - Isabelle Fredriksson

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908