Välkommen tillbaka!

Vi har tidigare fått information om att vi från och med den 1 juli skulle ha möjlighet att välkomna 3000 åskådare på våra matcher. Idag meddelade regeringen att det finns ytterligare möjligheter då begränsningen om 3000 åskådare även gäller per sektion beroende på hur arenan ser ut.

ÖSK Fotboll ser väldigt positivt på detta besked och håller just nu på att se över detaljerna för att kunna informera exakt vad detta innebär för ÖSK:s hemmamatcher på Behrn Arena. Vi återkommer med mer detaljerad information så snart vi kan.

Beskedet innebär oavsett att alla som har ett årskort kommer vara garanterade en plats på våra matcher. Vi har i dagsläget endast 953 årskort kvar till försäljning – se till att säkra din plats nu!

KÖP ÅRSKORT HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Övrig information kring matchdagen, inpassering och placering på Behrn Arena meddelas vid senare tillfälle på oskfotboll.se. Årskortsinnehavare kommer även få ett mejl med mer utförliga instruktioner om biljetthantering. Vi reserverar oss för att ändringar kan ske snabbt under pandemin.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta oss på 019-16 73 00 (tors-fre 09:00-12:00) eller fotboll@oskfotboll.se

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908