ÖSK stöttar kampanjen En annan mamma

Foto: ÖSK Fotboll

Att kvinnor och barn blir utsatta för mäns våld är fruktansvärt på alla sätt. Därför vill ÖSK självklart, även i år, stötta kampanjen En annan mamma och Kvinnohuset i Örebro. I vanliga fall, när det inte råder pandemi, brukar ÖSK genomföra en insamling i samband med en match i anslutning till Mors dag. I år sker istället en digital kampanj där ÖSK utmanar supportrarna att fylla Kevin Walkers armar med så många armband som möjligt.

Att många kvinnor och barn blir utsatta för mäns hot och våld har vi alla kunnat ta del av i skrämmande nyhetsartiklar, och Örebro är inget undantag. Genom att köpa En annan mamma-armbandet stödjer du arbetet mot våldet. Pengarna går oavkortat till att hjälpa kvinnor som tvingas lämna sina hem för ett skyddat boende.

Det är otroligt viktigt för oss inom ÖSK att vara med och stötta denna årliga kampanj och det arbete som Kvinnohuset gör i Örebro. Vi hoppas att alla supportrar hjälper oss att fylla Kevins armar med flera hundra armband för endast 50 kr/styck. Tillsammans tar vi ställning mot mäns våld mot kvinnor och barn, säger Sandra Almqvist, marknad- och evenemangsansvarig ÖSK Fotboll.

Visa ditt stöd genom att Swisha 50 kr (eller mer om du vill) till 123 145 21 35 och skriv "En annan Mamma" i meddelanderutan för att hjälpa oss fylla Kevins armar med En annan mamma-armband.

De insamlade pengarna går oavkortat till Kvinnohuset i Örebro som är en ideell förening med mångårig erfarenhet av misshandelsrelationer. De erbjuder professionell hjälp och en fristad åt våldsutsatta kvinnor och deras barn. Mer information om deras arbete finns på kvinnohusetorebro.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908