Easypartner och Easylogg blir ny dräktpartner

ÖSK Fotboll välkomnar Easypartner och Easylogg som ny dräktpartner till ÖSK. Easypartner startade sin resa 2014 och erbjuder moderna IT- och kommunikationslösningar för både små och stora företag. Företaget kommer nu profilera två varumärken på axlarna på det allsvenska matchstället.

– Vi på Easypartner-koncernen är upprymda och förväntansfulla inför starten av samarbetet med ÖSK. Det är ett stort och mycket spännande steg för Easypartner och Easylogg. Allt på Easypartner kretsar kring långsiktiga och nära relationer. Vi är övertygade om att vi med hjälp av med ÖSK:s nätverk ska kunna nå ut till en större mängd företag för att kunna fortsätta växla upp och bredda oss. Vi tror samarbetet med ÖSK kommer få oss i rätt riktning med bra publicitet och en stark samarbetspartner, säger Jimmie Pålsson, VD.

Easypartner finns idag på fem orter i landet och företaget har en målsättning att expandera till fler städer för att stärka den lokala närvaron. Med nära relationer, ärliga dialoger och ett härligt engagemang, ska Easypartner vara en samarbetspartner att räkna med - som både följer med på kundens resa och bidrar till företagets utveckling.

– Det känns väldigt inspirerande och roligt att få in Easypartner-koncernen i ÖSK-familjen och vi ser fram emot ett långt och utvecklande samarbete. Precis som Easypartner så sätter vi ett stort värde vid långsiktighet och nära relationer till våra kunder. Redan från start har det här känts rätt och det ska bli kul att följa deras resa på närmare håll, säger Gabriel Åbom, säljare på ÖSK Fotboll.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908