Behrn Fastigheter är ÖSK:s huvudpartner 2021

Under tisdagen lanserades ÖSK:s allsvenska matchställ för 2021. I samband med det är vi också stolta och glada över att presentera Behrn Fastigheter som ÖSK:s huvudpartner under den allsvenska säsongen 2021.

Behrn Fastigheter är ett av Örebros mest anrika fastighetsbolag. För den breda fotbollspubliken i Sverige har de framför allt gjort sig ett känt namn som ägare av arenanamnet Behrn Arena, och lokalt i Örebro har de länge varit en trogen partner till ÖSK. Familjen brinner för Örebro och är hängivna ÖSK:are där Per Johan Behrn stoltserar som ständig medlem i klubben sedan 70 år tillbaka. Nu gör de alltså comeback i rollen som huvudpartner, en position de senast hade så sent som 2019.

– Vi är både glada och stolta över vårt långvariga samarbete med Behrn. Att de under en tid som är utmanande för alla i samhället väljer att kliva in som huvudpartner betyder otroligt mycket för oss. Det säger något om Behrn, det är inte första gången de visar sitt engagemang just när det behövs som mest. Utöver de ekonomiska delarna är signalvärdet enormt. Energin det ger att ha sådana partners vid sin sida betyder otroligt mycket, säger Simon Åström, vd på ÖSK Fotboll.

Liksom tidigare år så kommer Behrns exponering att vara helsvart på hemmastället och helvit på bortastället, ett aktivt val med vetskapen att det är en viktig symbolfråga för klubben och dess supportrar. På övriga ytor kommer de att exponeras med sina ordinarie färger. Utöver exponeringen ser Behrn många andra anledningar som ligger bakom samarbetet.

– Den exponering som fotbollen skapar är massiv, och den positiva associationskraft som finns att synas med ÖSK är stor. Men det är inte framför allt därför vi väljer att göra detta. Vi vet hur viktigt ett starkt ÖSK är för Örebro som stad och vilken nytta ÖSK skapar. Fotbollen är något för Örebroarna att samlas runt och vara stolta över. ÖSK:s nätverk är också en viktig samlingspunkt för många av regionens företag där kontakter knyts och affärsmöjligheter uppstår. Och framför allt är ÖSK en aktiv samhällsaktör i staden. Det är viktigt för oss alla som brinner för Örebro, säger Per Johan Behrn.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908