Däckskiftarna blir ny partner till ÖSK

Från vänster i bild: David Seger, Tobias Johansson & Michael Almebäck.

ÖSK Fotboll välkomnar Däckskiftarna som ny medlem i ÖSK-nätverket via Team ÖSK. Företaget är en svensk franchisekedja som erbjuder både e-handel och däckservice via sina mer än 70st mobila och nu även stationära åretrunt-verkstäder runtom i landet. Allt baserat på enkelhet, tillgänglighet och god service.

– Vi är otroligt glada att starta ett samarbete med ÖSK. Vi ser detta som en start på ett långsiktigt partnerskap där vi vill ta hjälp av ÖSK:s kontaktnät och plattform för att möjliggöra nya affärer. Att vi dessutom är fotbollstokiga i grunden spelar såklart också en stor roll och det ska bli kul att följa ÖSK under säsongen 2021. Vi är ett 100 procent kundorienterat företag som finns till för våra kunder när/där det passar dem. Hela vår affärsidé bygger på att bryta ny mark inom däckbranschen och sätta en ny standard för tillgänglighet och service. Att gå in i ÖSK:s nätverk där vi ser att ÖSK jobbar med samma framtidstro som oss betyder väldigt mycket, säger Tobias Johansson, Däckskiftarna.

– Vi är stolta att välkomna Däckskiftarna in i ÖSK-familjen och ser framemot vårt framtida samarbete. Redan från första mötet har det funnits en stor ambition från båda parter att hitta någon form av samarbete och när vi nu landat i detta känns det verkligen superbra. Vi får in ett inspirerande företag i nätverket som kommer bidra med massor av energi och framåtanda, säger Gabriel Åbom säljare ÖSK Fotboll.

För mer info om Däckskiftarna, besök deras hemsida dackskiftarna.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908