Medlemskap har aldrig varit viktigare

Foto: Bildbyrån / Mathilda Ahlberg 

Under veckan har ÖSK sett en ökning i betalande medlemmar och är redan nu 20% över medlemsantalet jämfört med hela 2019. En väldigt positiv nyhet i de svåra tider som nu utspelar sig. Nu uppmanar vi fler att bli medlemmar i klubben för att stötta oss i denna svåra situation.

2020 kommer att bli ett tufft år för klubbarna i Sverige och ÖSK Fotboll arbetar redan febrilt med att se över ekonomin för året samt kommande säsonger. I tider som dessa är medlemmarna otroligt viktiga och klubben har under veckan sett fler och fler örebroare registrera sig som medlemmar. Något som Emma Björndahl, ansvarig för medlemsadministrationen i ÖSK är glad för:

– Det är verkligen positivt. Vi har jobbat hårt och aktivt, både i verksamheten och medlemsutskottet, med att försöka öka antalet medlemmar i år. En stark grund med många medlemmar är viktigt för oss som förening och kanske viktigare än någonsin nu när vi står inför en av de mest utmanande situationer klubben har varit med om. Det är många som hört av sig nu på sistone för att teckna medlemskap just för att stötta oss i denna svåra tid.

ÖSK uppmanar nu sina medlemmar att sprida ordet för att få ännu fler att teckna medlemskap och vi planerar även för fler möjligheter för medlemmar och supportrar att vara med och stötta klubben kommande veckor.

– Först och främst så vill vi uppmana fler örebroare att teckna medlemskap i ÖSK Fotboll. Vi står inför en enormt utmanande framtid med tanke på allt som händer i samhället just nu och vi behöver allt stöd vi kan få. Det är viktigt för vår ekonomi på kort sikt. Sedan på lång sikt så är en stark bas av medlemmar viktigt för vårt medlemsengagemang och medlemsdemokratin, säger Simon Åström.

Han berättar också vidare om hur dialogen med supportrarna ser ut.

– Det är många medlemmar och supportrar som hört av sig om hur man kan stötta ekonomiskt, mer än att bli medlem. I dialog med flera av våra supportrar tittar vi på former för att bidra, och vi kommer komma ut med mer information i början av nästa vecka. Det är bara tillsammans man kan ta sig an utmaningar av det här slaget, och det engagemang vi har bland våra supportrar är fantastiskt, avslutar Simon Åström.

Så blir du medlem i ÖSK Fotboll:
Besök oskfotboll.se/medlem för att läsa om de olika medlemskapen som erbjuds och fyll i formuläret på sidan.

Om du redan är medlem kan du uppgradera dig till guldmedlemskap, eller, varför inte registrera dina vänner eller familjemedlemmar?

Tillsammans är vi allt!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908