Information om ÖSK:s årsmöten och Coronaviruset

Imorgon, torsdag 12 mars, arrangerar ÖSK Fotboll sina årsmöten, då både föreningsstämman för klubben och bolagsstämman för ÖSK Elitfotboll AB äger rum. Med anledning av spridningen av Covid-19 (Coronaviruset) har ÖSK som evenemangsarrangörer tagit fram en policy för vad som gäller på våra publika arrangemang.

Den allmänna spridningsrisken bedöms idag av Folkhälsomyndigheten som mycket hög, en femma på en femgradig skala. Vi önskar att alla som vistats i något av de mest drabbade områdena (se lista nedan) de senaste 14 dagarna, eller under de senaste två veckorna varit i kontakt med någon person som testats positivt för Covid-19 väljer att avstå från de aktiviteter ÖSK anordnar, däribland årsmötena. Detta av respekt för varandra och våra olika hälsoförutsättningar. Med anledning av dagens information från Folkhälsomyndigheten omber vi även de personer som känner sjukdomssymptom att avstå från våra möten.

Aktuella länder och regioner som omfattas av policyn är:

  • Kina – hela Kina med undantag från Hongkong och Macao.
  • Italien – hela Italien.
  • Iran – hela Iran.
  • Sydkorea – staden Daegu och provinsen Gyeongbuk.

Denna listan kan komma att ändras i takt med spridningens utveckling och myndighetsrekommendationer.

För övrig information om smittan hänvisar vi till folkhalsomyndigheten.se.

Om man träffas av ovanstående och inte kan närvara, men ändå vill göra sin röst hörd på årsmötena, så rekommenderar vi att man lämnar in en fullmakt till ett ombud. Vill man rådgöra kring alternativ så är man välkommen att kontakta ÖSK:s klubbchef/vd Simon Åström på 0739-09 09 90 eller simon.astrom@oskfotboll.se.

Vi följer noggrant utvecklingen och kommer löpande informera våra evenemangsbesökare om eventuella förändringar med anledning av detta, både kopplat till årsmötet och kommande planerade arrangemang på arenan.

Vänliga hälsningar
Styrelsen i ÖSK Fotboll

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908