ÖSK presenterar sitt matchställ för 2020

Med cirka fem veckor kvar till den allsvenska premiären presenterar ÖSK sitt allsvenska matchställ för säsongen 2020. Den klassiska svartvita dräkten är från Pumas senaste kollektion och klubbens nya huvudpartner ÖBAB kommer att pryda framsidan av tröjan.

– Vi är stolta att presentera vårt nya matchställ som tagits fram tillsammans med vår officiella dräktpartner Puma. Lanseringen av matchtröjan är alltid en stor snackis och brukar väcka många reaktioner. Vi gillar dräkten skarpt. Den genomsyras av den klassiska designen med fina detaljer. För oss är det också viktigt att ge våra dräktpartners en bra synlighet då de står för ett stort engagemang i klubben som är värt mycket pengar. Det är alltid en utmaning att få ihop helheten på ett så optimalt sätt som möjligt, och jag tycker att vi har lyckats bra, säger Sandra Almqvist, marknads- och evenemangsansvarig på ÖSK Fotboll.

Den klassiska vita tröjan kommer alltid att bäras på hemmaplan och den svarta tröjan kan användas på bortamatcher.

– Ett tröjsläpp är alltid ett säkert vårtecken, Allsvenskan närmar sig med alla förväntningar det innebär. I samband med lanseringen vill vi passa på att tacka alla våra dräktpartners. De är en viktig grupp av partners som väljer att investera stort i klubben utifrån att de tror på den resa vi är inne på och vet om att exponeringen som ett allsvenskt lag får är massiv och positivt associerad, säger Simon Åström, vd på ÖSK Fotboll.

ÖSK:s dräktpartners 2020

Tröjan:
ÖBAB
Puma
Malmbergs
Korvbrödsbagarn
Byggtema
¨rebro
Görtz Fastigheter
Ernst
BF:s Bygghandel
Radiator VVS

Byxor:
Nerikes Allehanda
Nordic Wellness
Länsförsäkringar

Tröjan finns redan nu att beställa i ÖSK-shoppen på oskshop.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908