Länsderby mot Degerfors

På lördag den 15 februari är det dags för länsderby mot Degerfors IF. Klockan 14:00 är det avspark hemma på Behrn Arena och följande information gäller för dig som ska se matchen på plats.

Arenan öppnar 30 minuter innan matchstart. Även denna match kommer endast den Norra läktaren vara öppen med entré vid trapporna mot Rudbecksgatan. Årskortsinnehavare och medlemmar går in gratis men det är onumrerade platser som gäller.

Vi kommer inte ha öppet i de vanliga kioskerna utan försäljning kommer ske i Puben, med entré direkt från den Norra läktaren.

4e Våningen håller även öppet för brunch – för att vara säker att få plats rekommenderar vi att man bokar bord i förväg genom att kontakta restaurangen. Entré sker via den Norra läktaren vid trapporna mot Rudbecksgatan och sedan tar man sig upp till 4e Våningen från läktaren.

Vi hänvisar bortasupportrar till Bortastå med entré vid det sydöstra hörnet. Vid bortasektionen kommer det att finnas en kiosk.

Om du ännu inte har köpt ditt årskort för säsongen 2020 går det bra att göra det vid entrén.

Inträde: 50kr
Barn (upp till 12 år): Gratis
Årskortsinnehavare & Medlemmar: Gratis

Vi rekommenderar som vanligt förköp via oskfotboll.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. men det kommer även gå att köpa biljett direkt i entrén.

Varmt välkomna!

Om du mot all förmodan inte kan vara på plats sänds matchen via NA.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908