träningslägrets första match slutar med förlust

ÖSK:s första match under träningslägret i Spanien ägde rum under måndagen då tjeckiska FC Viktoria Plzeň stod för motståndet. En stabil defensiv insats av ÖSK varade tyvärr inte hela matchen och i den andra halvleken lyckades FC Viktoria Plzeň göra tre mål och vinna matchen med 3-0.

Den första halvleken var chansfattig där båda lagen hade svårt att komma till avslut. ÖSK gjorde en stabil defensiv insats och fick äga mer och mer boll ju längre halvleken led. Några halvchanser skapades och då ofta genom Jake Larsson som stod för en pigg insats under de första 45 minuterna. Den första halvlekens bästa ÖSK-målchans fick Erik Björndahl som nådde högst på en hörna, men nickade utanför.

Matchens första mål kom i den sjuttionde minuten då FC Viktoria Plzeň spelade sig fram längs högerkanten och hittade in i straffområdet där Jean-David Beauguel lyckades pricka in 1–0 till FC Viktoria Plzeň. 2–0 kom i minut 86 då ett inlägg hittade Ales Cermak som kastade sig fram och stötte in bollen i mål. Två minuter senare utökade FC Viktoria Plzeň ledningen till 3–0 då Jean-David Beauguel gjorde sitt andra mål för dagen när han var först på en retur och enkelt kunde göra mål från kort avstånd. 3–0 blev också slutresultatet.

Nästa match spelas på torsdag 16.00 då ÖSK möter RB Linense.

Resultat: 0–3 (0–0)
Mål: 70’ 0–1 Jean-David Beauguel, 86’ 0–2 Ales Cermak, 88’ 0–3 Jean-David Beauguel

Daniel Björnquist (Ut 74’) – Albin Granlund – Benjamin Hjertstrand - Kevin Wright
Dennis Collander – Johan Mårtensson (Ut 45’) – Simon Amin (Ut 76’)