Årets sista match på lördag

Foto: Bildbyrån / Johan Bernström

På lördag ska Allsvenskan avgöras, klockan 13:00 tar vi emot guldkandidaten Malmö FF. I nuläget är det över 6000 biljetter sålda till matchen och vi räknar med att ännu fler tar sig till Behrn Arena.

Inför den sista omgången ligger motståndaren MFF på andra plats i tabellen. För att de ska ta hem SM-guldet på Behrn Arena krävs det att serieledaren Djurgården förlorar sin bortamatch mot Norrköping. Samtidigt måste MFF vinna mot oss, eventuellt med flera mål, då Hammarby jagar bakifrån och det hela kan sluta med en målskillnadsaffär.

Självklart har laget ambitionen att sätta stopp för deras gulddrömmar och göra en bra insats på vår egen hemmaplan i årets sista match. Det kommer med andra ord bli en häftig drabbning och en mäktig inramning. Missa INTE att vara på plats när Allsvenskan 2019 ska avgöras.

Alla örebroare uppmanas att ta sig till Behrn Arena på lördag för att tillsammans stötta laget en sista gång den här säsongen. Nu avslutar vi på topp!

Prisutdelning
Oavsett resultat kommer det ske en prisutdelning till Malmö FF efter matchen då de som sämst kan sluta på en tredje placering i årets allsvenska.

Biljetter
Vi rekomenderar som vanligt alla supportar, både hemma och borta, att förköpa sina biljetter och komma i tid till arenan för att undvika långa köer vid insläppet.

OBS! Bortastå är slutsålt men sittplatsbiljetter ovanför bortastå finns via denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


KÖP BILJETT NU! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Eller säkra din biljett på vårt kontor som är beläget på Behrn Arena och har öppet mån-tors 9-17 och fre 9-15.

All annan nödvändig information kring matchdagen hittar du här.

Säsongsavslutning på ÖSK-Galan
Onsdagen den 13 november 2019 bjuder ÖSK Fotboll in till en avslutningsfest för att fira säsongen som varit. En kväll där priser ska delas ut och där du som gäst kan mingla med spelare/ledare samt träffa andra kring klubben. Läs mer här.

Tillsammans är vi allt!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908