Supporterinformation: IFK Norrköping - ÖSK

Foto: Bildbyrån / Tobias Sterner

På lördag, den 21 september kl. 16:00, spelar vi borta mot IFK Norrköping på Östgötaporten. Efter succén borta mot IK Sirius satsar Kubanerna även på den här matchen med flera bussar som åker till Norrköping. Vi rekommenderar alla att ta chansen att åka med och stötta laget till tre nya poäng. Här följer information till dig som kommer se matchen på plats.

Biljetter
Biljetter köper du enklast i förväg via: ifknorrkoping.ebiljett.nu. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Biljetter kommer också att säljas i biljettluckan vid entré 4A men Noirrköping rekommenderar förköp för smidigare inpassering.

Bortakort visas upp i entrén och prickas av på lista.

Priser Bortastå
Vuxen: 160:-
Ungdom (8-18 år), student (med giltig studentlegitimation) och pensionär: 90:-

Bortasektionen
Belägen på sektion Q och nås via entré 3. För eventuella bilar med supportrar finns det en stor parkering precis bredvid entré 3. Bilparkeringen kostar 25 kronor och betalas via Swish.

Kiosker med korv, vegetariskt alternativ, kaffe, folköl, läsk, godis med mera finns i anslutning till sektionen. Kioskerna stänger strax efter matchens slut. Både herr- och damtoaletter finns.

Alla åskådare på klacksektioner kommer att visiteras. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget.

Notera att det enbart går att betala med kort då Östgötaporten är en kontantfri arena. Östgötaporten är också en rökfri arena.

Hitta till Östgötaporten. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Åk med Kubanerna
Avresa sker preliminärt kl. 10.30 från Örebro (bussfickan bakom hockeyhallen) och hemresa direkt efter matchen. Hemkomst beräknas till cirka kl. 20.00.

Priset är 150 kr. Observera att Kubanerna har medlemskrav på sina resor och att medlemskap kan lösas för 100 kr. Betalning sker enklast via Swish: 123 122 54 73

Var noggrann och skriv in vad betalningen avser och vem den gäller. EXTRA VIKTIGT att du som blir ny medlem skriver in namn, adress och e-mail i swish-betalningen.

Mer information hittar du på Kubanernas Facebookevent Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Se matchen på Pitcher's
Om du mot all förmodan inte kan ta dig till Norrköping för att se matchen på plats rekommenderar vi att du ser den tillsammans med andra örebroare på ÖSK:s officiella sportbar Pitcher's. Boka bord på 019 - 25 30 40 eller info.orebro@pitchers.se

Se matchen via Cmore
Om du planerar att se matchen hemifrån kan du gör det via Cmore. Genom att köpa matchen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. stödjer du även ÖSK Fotboll ekonomiskt då en del av summan går tillbaka till klubben.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908