Supporterinformation: ÖSK - Helsingborgs IF

Foto: Icon Photography

Allsvenskan är tillbaka och på fredag, den 28 juni, spelar vi hemmamatch mot nykomlingen Helsingborgs IF. Avspark sker klockan 18:00 på Behrn Arena och vi behöver ditt stöd på plats.

Biljetter
Vi rekomenderar alla supportar, både hemma och borta, att förköpa sina biljetter och komma i tid till arenan för att undvika långa köer vid insläppet.


KÖP BILJETT NU! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Eller säkra din biljett på vårt kontor som är beläget på Behrn Arena och har öppet vardagar 9-17.

Fotbollssommar
Sommaren tillhör barnen och barnen är framtiden såväl för Örebro som för ÖSK. Nu bjuder vi därför alla barn och ungdomar på gratis allsvensk fotboll under sommaren. Målet är att skapa morgondagens stjärnor såväl på planen som på läktarna.

Erbjudandet gäller ståplats på Västra Stå och barn och ungdomar går in i en särskild entré i nordvästra hörnet.

Läs mer på Fotbollssommar.

Uppladdning
Kom och ladda upp inför första matchen efter uppehållet tillsammans med Kubanerna. Bra musik och härligt häng väntas på Watt - Music & Friends Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

ÖSK kommer finnas på plats och sälja halvårskort från kl 15:00 och runt 15:45 gästar vår vd Simon Åström och 1-2 skadade spelare för mingel/intervjuer.

Örebro Cupen
Under helgen är det dags för Örebro Cupen, en av de största och äldsta fotbollscuperna i Sverige med runt 430 deltagande lag. De flesta av matcherna spelas på Rosta gärde och där är det alltid en pågående “fotbollsfest” med härlig puls och sexton planer som ligger i ett naturskönt läge i västra Örebro.

Alla lag som deltar i Örebro Cupen har fritt inträde till matchen mot Helsingborgs IF och det behövs ingen föranmälan men man ska komma i samlad trupp med gemensam klädsel så det syns att man är deltagare i cupen.

Övrigt
All annan nödvändig information kring matchdagen hittar du här.

Tillsammans är vi allt!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908