ÖSK bjuder barn och ungdomar på gratis fotboll

Sommaren tillhör barnen och barnen är framtiden såväl för Örebro som för ÖSK. Nu bjuder ÖSK alla barn och ungdomar på gratis allsvensk fotboll under sommaren. Målet är att skapa morgondagens stjärnor såväl på planen som på läktarna.

Under sommaren spelar ÖSK fyra hemmamatcher mellan 28 juni och 18 augusti och bland motståndarna hittar vi Helsingborgs IF, Falkenbergs FF, IFK Göteborg och BK Häcken. Sportsligt är förstås målet att genom flera hemmasegrar klättra i tabellen, publikmässigt är målet att så många som möjligt ska följa laget på plats på Behrn Arena.

– Vi är glada att kunna erbjuda en riktig fotbollssommar även den här sommaren, säger Sandra Almqvist, marknad- och eventansvarig på ÖSK Fotboll. Sommaren tillhör barnen och det vill vi ta vara på och erbjuda barn och ungdomar upp till 18 år gratis allsvensk fotboll. Under förra årets fotbollssommar gavs nästan två tusen ungdomar möjligheten att gratis gå på match och vi hoppas vi ska nå ännu fler nu i sommar, fortsätter Sandra Almqvist.

Erbjudandet gäller ståplats på Västra Stå och barn och ungdomar går in i en särskild entré i nordvästra hörnet. Att ÖSK har fokus på barn och ungdomar i Örebro är ingen slump och heller inte ett engagemang av engångskaraktär.

– ÖSK gör mycket för barn och ungdomar i Örebro och det är helt i sin ordning, ÖSK ska ge tillbaka eftersom vi också får så mycket från staden, säger Simon Åström, VD på ÖSK Fotboll. I vissa matcher i år har nästan halva laget bestått av lokala killar och jag tror och hoppas att någon av alla de vi i sommar får bjuda på fotboll en dag kommer klä sig i vår svartvita matchställ. De som inte når A-laget hoppas jag förstås ska vara flitiga besökare på våra matcher och bidra till bra stämning på Behrn Arena, fortsätter Simon Åström.

Mer information finns på: Fotbollssommar.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908