ÖSK Fotboll söker fler funktionärer

ÖSK Fotboll arrangerar årligen några av Örebros största evenemang och söker nu fler funktionärer för att förbättra evenemanget och ge publiken en positiv upplevelse på Behrn Arena. Vi söker dig som brinner för att jobba med evenemang och som är positiv, utåtriktad och redo för en utmaning.

Att arbeta som funktionär på våra matcher är både roligt och givande och du får arbeta tillsammans med ett härligt gäng som alla brinner för klubben och att skapa fantastiska möten. Din roll är väldigt uppskattad av både klubbledningen och publik - dessutom får du se allsvensk fotboll på plats!

Totalt spelar vi 15 hemmamatcher under en säsong. Arbetet som funktionär är inte ekonomiskt ersatt men du får en mängd erfarenheter och chansen att träffa en massa olika människor 15 gånger om året. Som funktionär erbjuder vi dig:

  • Upptaktsträff med alla funktionärer och ÖSK Fotboll
  • Avslutningsfest efter avslutad säsong
  • Resa och biljett till utvald bortamatch (på hösten)
  • Trevliga medarbetare
  • Ett stort kontaktnät med härliga örebroare
  • Smörgås, kaffe och vatten innan du börjar jobba

Specifika roller som vi söker inför 2019 är:

Parkeringsvakter:
Du ska vara på plats 2h innan match och ansvarar för att ta emot press, domare och viktiga besökare och visa dem vart de ska parkera. 10 min efter att matchen har börjat avslutas ditt pass och du får (om du vill) gå in och se på matchen

Brandingpersonal:
Vi söker 2 personer som tillsammans med innerplanskoordinatorn ser till att våra ligapartners banderoller är utlagda på planen och syns i TV. Detta sker 1,5 timme innan match. Under matchen får dessa personer se på matchen. I halvtid ska ev reklam ut på planen och sedan tas in innan andra halvlek börjar. Efter matchen ska alla banderoller plockas bort.

Matchvärd/Funktionär
Du kommer att bemöta publik vid någon av ingångarna på sittplatsläktarna och vara behjälplig med att visa dem till rätt plats samt svara på eventuella frågor. Samling 1,5 timme innan match och under matchen får du möjlighet att se på matchen.

Maskot
Vi söker nu efter en eller två personer som vill vara våran ÖSK Panda. Som Pandan kommer du främst att bemöta de barn som kommer på våra matcher, samt vara med på aktiviteter innan match samt i halvtid. När du inte är Pandan så får du möjlighet att titta på pågående match

Vänligen kontakta oss om du har några frågor rörande dessa roller eller om du är intresserad av att vara med på andra sätt under match.

Du kan skicka din ansökan till sandra.almqvist@oskfotboll.se eller ringa på 0707 60 20 67.

Varmt välkommen till ÖSK Fotboll!

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908