ÖSK presenterar stolt sitt E-sport lag 2019

ÖSK Fotboll presenterar stolt sina två nyförvärv, FIFA-spelarna Yassir Abdi och Anton Olsevik, till sitt e-sport lag. Laget kommer att tävla i eAllsvenskan som startar i början av mars. Sedan tidigare är även Oskar Wettéus klar för laget.

ÖSK:s e-sport lag är ett av tolv lag som deltar i första upplagan av eAllsvenskan som kommer att sändas på Discoverys streamingplattform Dplay med start 1:a mars. eAllsvenskan blir Sveriges största professionella FIFA-tävling där allsvenskans och några av Superettans största klubbar deltar och gör upp om titeln och en ranking i kvalet till världsmästerskapet eWorld Cup.

Var och en av klubbarna AIK, Djurgårdens IF, Hammarby IF, Örebro SK, Östersunds FK, GIF Sundsvall, Örgryte IS, BK Häcken, Helsingborgs IF, Jönköpings Södra IF, Malmö FF och AFC Eskilstuna ställer upp med två till fem professionella FIFA-spelare i samtliga elva ligamöten och i play off. Den 25 maj kommer en vinnare att koras i en stor final.

– Nu är vårt team inför årets eAllsvenska klart och det känns jättekul att knyta upp Yassir och Anton till klubben. Tillsammans med Oskar har vi nu ett högkvalitativt team. Att vi dessutom lyckats bygga det av lokala spelare som brinner för Örebro känns hur bra som helst, säger Simon Åström, VD för ÖSK Fotboll.

De tre spelarna som kommer att representera ÖSK Fotboll är:

Oskar Wettéus - @OskarWetteus
Yassir Abdi - @yarra90
Anton Olsevik - @Iampastrami

– Det känns väldigt roligt och utmanande att representera ÖSK Fotboll inom E-sporten FIFA. Har själv spelat FIFA sedan barnsben och hoppas kunna uppnå nya framgångar inom E-sporten tillsammans med ÖSK, säger Anton Olsevik.

– Det känns väldigt roligt att få representera ÖSK Fotboll inom E-sporten, ett lag jag följt som som supporter i flera år. Jag ser även verkligen fram emot att få representera ÖSK i eAllsvenskan, säger Yassir Abdi.

Följ laget på vårt Instagram-konto: @oskfotboll_esport Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908