Förlust i säsongens första U21-match

Under måndagseftermiddagen inledde ÖSK U21-säsongen genom en match mot IFK Norrköping borta på Östgötaporten. Motståndarna tog ledningen i den 37:e matchminuten, fem minuter senare kvitterade ÖSK efter en fin framspelning av Isaac Boye till en fri Rodin Deprem som chippade bollen över målvakten. Oavgjort i paus men efter en skakig inledning av andra halvlek kunde Norrköping både göra 2-1 och 3-1 inom loppet av fem minuter. 3-1 blev även slutresultatet och ÖSK fick åka hem med 0 poäng trots en bra match av laget.

Vi gjorde en bra match, främst en väldigt bra första halvlek. Ett rättvist resultat i paus men de första fem minuterna i andra halvlek förstör matchen för oss då vi släpper in två snabba mål. Med tanke på de spelare vi hade på planen sett till ålder gör vi en gedigen insats. Norrköping ställde upp med ett äldre och mer rutinerat lag. Om man ser på det stora hela är det en godkänd prestation men vi är såklart besvikna över resultatet, säger ÖSK:s tränare Daniel Bäckström.

Matchfakta Norrköping U21-ÖSK U21
Resultat: 3-1 (1-1)
37' 1-0 Pontus Almqvist (Kristoffer Khazeni)
42' 1-1 Rodin Deprem (Isaac Boye)
49' 2-1 Pontus Almqvist (Simon Skrabb)
50' 3-1 Kristoffer Khazeni
76' Gult kort Micahel Omoh
78' Rött kort (andra gula) Michael Omoh