Ta chansen att föreslå ledamöter till ÖSK:s styrelse

I mars 2019 ska ÖSK Fotbolls medlemmar på årsmöte välja styrelse för kommande år. Det är valberedningens uppgift att till årsmötet lämna namnförslag på styrelseledamöter.

ÖSK har som mål att senast 2023 vara bland de sex allsvenska lag som har störst omsättning. Detta för att långsiktigt skapa de ekonomiska förutsättningarna för att nå vår vision ”Att inför en fullsatt arena spela en attraktiv fotboll och löpande ta allsvenska medaljer och kvalificera oss för Europaspel”.

Valberedningen vill naturligtvis skapa sig en så bred bild som möjligt för sitt uppdrag. Det gör vi genom kontakter med så många som möjligt inom ÖSK-familjen.

Nu har du som supporter möjlighet att lämna namnförslag på styrelseledamöter. Beskriv också kort bakgrunden till ditt förslag. Personens egenskaper, erfarenheter, kompetenser etc. Glöm inte att ange kontaktuppgifter till den/de du föreslår.

Vi tar också gärna emot synpunkter på vilka egenskaper och kompetenser du tycker är viktigast att styrelsen och de enskilda ledamöterna ska ha för att vi ska lyckas nå visionen och målet.

Skicka dina namnförslag och synpunkter till valberedningens lars.bolin3@comhem.se.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908