Årskortet för säsongen 2019 är här

Den 29 oktober, släpper ÖSK fotboll sina årskort för säsongen 2019. Örebro Sportklubb fyller 110 år och klubben vill nu ge tillbaka för det stöd supportrarna visat genom åren. Därför sänker klubben årskortspriserna och satsar på att ha det mest prisvärda årskortet i Allsvenskan under 2019. ÖSK har även valt att förenkla årskorten och går från att ha 15 olika kategorier/sektioner till endast 3 kategorier på hela arenan.

- Efter 50 allsvenska säsonger och 110 års historia ville vi inför säsongen 2019 premiera våra mest lojala supportrar och få fler årskortsinnehavare. Det ska verkligen löna sig att ha ett årskort hos ÖSK Fotboll. Vi har högt ställda ambitioner för klubben och ska vi lyckas fullt ut behöver vi våra supportrar med oss och det här är ett av de sätt vi vill visa på att de är viktiga. Efter bra dialoger med våra supportergrupper har denna satsning vuxit fram och året då vår kära sportklubb bildades ligger till grund för årets sittplatspris – 1 908 kronor, säger Sandra Almqvist marknadsansvarig på ÖSK Fotboll

ÖSK:s sittplatspriser under 2018 varierade mellan 2 799 kr – 3 499 kr och det fanns 15 olika kategorier att välja mellan. Förutom att sänka priserna så väljer nu klubben att endast erbjuda ett pris på sittplats, oavsett var man väljer att ha sitt årskort. Priserna för årskorten 2019 är följande:

Sittplats 1 908 kr / 159 kr per månad
Ståplats 799 kr 67 kr / per månad
Barn (4-12 år) 499 kr / 42 kr per månad

- Vi vill att fotboll ska vara tillgängligt för alla samt fortsätta bygga på den fantastiska supporterkultur som finns på Västra stå. Örebro är verkligen en fotbollsstad och vi hoppas att det låga ståplatspriset gör att ännu fler hittar till Behrn Arena och får möjligheten att uppleva Sveriges bästa fotboll på plats, tillägger Sandra.

För att förnya eller köpa ett årskort - klicka här Öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908