Inför Hammarby IF - Örebro SK

Dags för den 18:e omgången av Allsvenskan. På måndag den 20 augusti åker vi till Stockholm för att möta Hammarby IF på Tele2 Arena. Senaste matchen mot Hammarby spelades på hemmaplan i våras och slutade med förlust 1-2. Klockan 19:00 på måndag är det dags för revansch och laget kommer göra allt för att ta hem tre poäng till Örebro. Nedan följer information till dig som ska se matchen på plats.

Biljetter
Förköp via följande länk: http://hammarbyfotboll.ebiljett.nu/kampanj/bortaorebro/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Biljettpriser:
Vuxen (19 år och äldre): 165 kr + 20 kr serviceavgift
Ungdom (t.o.m. 18 år), Student, Pensionär: 125 kr + 20 kr serviceavgift
Under 7 år: 50 kr + 10 kr serviceavgift

Student måste vid kontroll kunna uppvisa giltigt studentbevis. Som pensionär räknas från fyllda 65 år eller mot uppvisande av giltigt pensionsbevis.

Bortakort: För supportrar med supporterkortet hämtas biljett ut mot uppvisande av kortet vid biljettluckan som är belägen strax till vänster om entrén.

Sektionen för Örebro SK:s supportrar är en del av ståplats på södra sidans nedre etage. Entrén är entré P på den sydöstra sidan av arenan. Se arenakarta för entré och sektion: http://www.tele2arena.se/ditt-besoek/hitta-ratt-pa-arenan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Alla ÖSK:are som ska till bortasektionen rekommenderas att komma söderifrån. Lämpligaste tunnelbanestation är Blåsut från vilken det tar ca 5 minuter att gå till entrén för bortasektionen. Andra stationer är Globen och Gullmarsplan men dessa rekommenderas ej på grund av att man då kommer från fel håll.

Parkering
Bil och minibuss. Arenagaraget under arenan med ca 650 platser rekommenderas till bortasupportrar. Uppgången vid garagets södra sida är nära intill bortasektionens entré. För bussparkering gäller grusplanen i anslutning till trappan upp till bortasektionen.

Mat och dryck
Bar och kiosk/fastfood finns i ytorna bakom sektionen. Hamburgare, korv, godis, popcorn, chips, läsk, folköl, starköl m.m finns vid dessa enheter. Upplägg i detalj styrs av hur många supportrar som förväntas komma.

För annan nödvändig information vänligen besök Hammarbys hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Åk med Kubanerna
Avgång 15:30 från Restalundsvägen, bussfickan bakom hockeyhallen. Köp din resa på http://kubanerna.tictail.com/ eller swisha till: 123 122 54 73.

För dig som inte kan närvara på plats men ändå vill se matchen sänds den via Cmore Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med start klockan 18:45.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908