ÖSK vidare i Eksjöhus Cup

Bortamatchen i Eksjöhus Cup mot Latorps IF slutade 7-3 till ÖSK. Latorp inledde matchen med fyra straffar varav tre gick i mål och matchen blåstes igång med ställningen 3-0. ÖSK tog kommandot men hade svårigheter att få in bollen. I slutet av första halvlek kunde dock Isaac Boye och Nahir Besara göra varsitt mål och vi gick till paus med ställningen 3-2. I andra halvlek roterade ÖSK en hel del och det var nästintill ett helt nytt lag på banan. Rodin Deprem fixade en straff direkt och kvitterade till 3-3. När domaren tillslut blåste av matchen hade ÖSK tagit ledningen och även utökat till slutresultatet 3-7.

Sett över 90 minuter gör ÖSK en stabil insats. Några av kvällens höjdpunkter var Rodin Deprems hattrick i den andra halvleken, Johan Bertilssons första mål i ÖSK-tröjan och att se de två yngsta spelarna Adam Bark och Helmer Andersson göra en bra match. Även Simon Amins insats på mittfältet och Victor Skölds slit på topp är värt att nämna.

ÖSK är nu vidare till semifinal i Eksjöhus Cup där nästa motståndare är Nora BK.

Resultat: 3-7 (3-2)
Målskyttar ÖSK: Isaac Boye, Nahir Besara, Victor Sköld, Johan Bertilsson och Rodin Deprem x3.
Varningar ÖSK: Helmer Andersson och Rodin Deprem
Domare: Rasmus Ekelund, Arash Hosseini (ass.) och Gabriel Sag (ass.).