Inför ÖSK - BP

På lördag klockan 18:00 tar vi emot IF Brommapojkarna hemma på Behrn Arena. Efter VM-uppehållet har ÖSK haft det tufft med endast en poäng på de fem senaste matcherna. Förra matchen mot BP slutade 0-0 borta på Grimsta. Sedan dess har några saker hänt i ÖSK:s trupp, Brendan Hines-Ike har lämnat för spel i Belgien och Viktor Tranberg har kommit in på lån från FC Nordsjälland. Det kommer bli en tuff match om de tre poängen på lördag. Vi ses väl på plats?

Efter matchen kommer vi ha autografskrivning med våra spelare på planen. Ta med din ÖSK tröja, keps eller halsduk och få en autograf av din favorit ÖSK-spelare. Det kommer även finnas idolkort som delas ut.

Biljett till matchen köper ni som vanligt på oskfotboll.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Turistbyrån på Örebro slott. Det går också bra att köpa biljett på ÖSK:s kontor på Behrn Arena som har öppet vardagar 9-15 med lunchstängt 12-13.

Vi fortsätter med kampanjen Fotbollssommar vilket innebär att barn och ungdomar upp till 18 år som utövar idrott inom Örebro läns gränser går in gratis. Så länge som de kommer iklädda tröjor med sina klubbmärken på.

Annan nödvändig information kring matchdagen hittar ni här på hemsidan via fliken Gå på match Öppnas i nytt fönster..

Skador och avstängningar:
Michael Almebäck fick sitt tredje gula kort för säsongen förra matchen och är därför avstängd. Arvid Brorsson är fortfarande skadad, men på väg tillbaka. Kennedy Igboananikes medverkan på lördag är osäker på grund av en skada. Han var med under dagens träning men körde på egen hand vid sidan av planen.

Varmt välkomna till Behrn Arena.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908