Inför Örebro SK - IF Brommapojkarna

Söndag 27:e maj åker ÖSK till Grimsta IP för att möta IF Brommapojkarna. Det är sista matchen innan VM-uppehållet och vi hoppas att se många svartvita supportrar på plats för en magisk avslutning av vårsäsongen. I samband med att det är mors dag väljer Brommapojkarna att stötta ÖSK:s insamling till en annan mamma genom att skänka pengar för varje biljett som köps på bortasektionen.

För varje person som köper biljett på bortasektionen skänker BP 10kr till kampanjen en annan mamma. Detta gäller vid förköp via brommapojkarna.ebiljett.nu.

Bortasektionen är belägen på arenans ena kortsida, Sektion M. Inpassering till bortasektionen sker via Entré 3. Se översiktskarta nedan. Gäster med Bortakortet blir avprickade mot en lista vid biljettkontrollen efter visitationen.

Parkeringen vid Grimsta IP är liten och de uppmanar till kollektiva färdmedel. Parkeringen kostar 50kr och går att förboka tillsammans med din bilejtt via brommapojkarna.ebiljett.nu.

BP uppmanar alla besökare att använda tunnelbanans gröna linje som har tre stationer som har gångavstånd till Grimsta IP. Vällingby, Johannelund och Hässelby Gård är alla trevliga att ta en promenad på cirka tio minuter ifrån.

Kiosker finns med standardutbud. Grimsta IP är en kontantfri arena, kioskerna tar kort och Swish som betalningsmedel. Ett större antal toaletter av typen ”bajamaja” finns tillgängliga i direkt anslutning till bortasektionen.

Kubanerna arrangerar resa till matchen med två olika alternativ att välja mellan.

Alternativ 1:
Buss + Båt 350:-
Bussen släpper av vid Stadshuskajen i Stockholm - därifrån åker ni djurgårdsfärjan till Grimsta IP kl 15:00.

Alternativ 2:
Buss + Pub 150:-
Samma buss som ovan men pub istället för båt och sen vidare till Grimsta IP.

Avresa sker klockan 12:00 från bussfickan på Restalundsvägen (bakom hockeyhallen). Boka på kubanerna.tictail.com eller swisha till: 123 122 54 73 (märk betalningen med ditt namn och vilken resa).

För er som inte kan se matchen på plats sänds den via Cmore Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med sändningsstart klockan 17:20.

Grimsta
© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908