En annan mamma

Vi är stolta att återigen stötta kampanjen En annan mamma där pengarna oavkortat går till Kvinnohuset i Örebro. Vi kommer denna vecka att samla in pengar genom att sälja deras armband på kansliet samt på matchen mot Kalmar den 22 maj. Idag lämnade vi stolt över det första bidraget från vårt Partnernätverk där vi vid en partnerträff fick ihop 3519kr. Var med och stötta En annan mamma du också.

Fler och fler kvinnor och barn blir utsatta för mäns hot och våld. Örebro är inget undantag. Genom att köpa En annan mamma-armbandet, och på så vis skänka pengar, stödjer du arbetet mot våldet. Det kostar 30 kronor/styck (eller mer om du vill). Pengarna går oavkortat till att köpa startpaket med sängkläder, porslin och husgeråd till de kvinnor som tvingas lämna sina hem för ett skyddat boende.

Genom att bära armbandet visar du att du bryr dig – och att du tar ställning mot mäns våld mot kvinnor och barn. Tillsammans gör vi skillnad. Hela gåvosumman går till Kvinnohuset i Örebro som är en ideell förening med mångårig erfarenhet av misshandelsrelationer. De erbjuder professionell hjälp och en fristad åt våldsutsatta kvinnor och deras barn. Läs mer på kvinnohusetorebro.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Swisha till Kvinnohuset i Örebros nummer 123 589 74 91 så kan du hämta ut ett armband på ÖSK:s kontor eller valfri butik som stöttar kampanjen. Det går även bra att betala kontant eller sätta in valfri summa på bankgiro 748-8273 och skriv ”En annan mamma” som meddelande.

För mer information vänligen besök en annan mamma Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Under matchen mot Kalmar FF den 22 maj kommer du kunna köpa armbandet/skänka på plats.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908