Information inför säsongspremiären mot GIF Sundsvall

På måndag den 2 april premiärspelar ÖSK i Allsvenskan 2018. Motståndet står GIF Sundsvall för och matchen spelas borta på Idrottsparken i Sundsvall klockan 17:30. Här kommer information till er som planerar att åka upp och se matchen.

På grund av stor snömängd hinner inte bortasektionen skottas till matchen. Det innebär att ÖSK-supportrar anvisas till sektion A vänster med uppfällbara stolar. Entrén öppnar klockan 16.00.

OBS! Ni ska köpa biljetter till bortasektionen sektion S, men kommer att få se matchen från sektion A vänster. Anledningen är att det inte går att ändra priset på biljetterna och på detta sätt får ni rätt pris 150:-.

Förköp sker via: gifsundsvall.ebiljett.nu

Biljetter säljs också vid entrén men för att undvika köer och vara säker att få plats rekommenderas förköp.

Egen kiosk och toaletter för ÖSK-supportrar kommer finnas på plats. Kiosken har vegetariskt alternativ och håller öppet 15 min efter matchens slut om man vill handla till hemresan. Det finns ingen ölförsäljning.

Hela arenan är kontantfri. Kort är den enda betalningsmetoden på arenan.

Det finns möjlighet att parkera bussar och bilar strax väster om arenan på en stor grusplan.

Kubanerna arragerar buss till Sundsvall med avresa 08.00 från Restalundsvägen (baksidan av hockeyhallen). O´Learys i Sundsvall är bokat från 15.00 för mat och uppladdning. Priset är 300:- per person.

Köp din plats via:
http://kubanerna.tictail.com/

Alternativt Swish-betalning till:
123 122 54 73

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908