Kallelse och inbjudan till föreningsstämma

Den 14 mars är det dags för den årliga föreningsstämman i Örebro SK Fotbollsklubb. Samtliga medlemmar i föreningen är kallade och inbjudna till mötet som kommer hållas i Hive’s lokaler på Nikolaigatan 10.

Registrering sker klockan 18.00 och sedan börjar stämman klockan 18.15. Samtliga medlemmar är inbjudna till föreningsstämman. Även ÖSK-supportrar som inte är medlemmar är välkomna till mötet, men det är endast medlemmar som har rösträtt.

På mötet kommer Svenska Fotbollsförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson att vara på plats. Karl-Erik kommer att berätta om aktuella frågor inom Svensk Fotboll och kommer också att föreslås till mötesordförande. Mellan bolagsstämman och föreningsstämman kommer det även att hållas intervjuer med ÖSK-profiler.

ÖSK:s medlemmar är också varmt välkomna att närvara på ÖSK Elitfotboll AB:s bolagsstämma som hålls direkt innan föreningsstämman. Till bolagsstämman är aktieägare i ÖSK Elitfotboll AB kallade, men även medlemmar i ÖSK Fotboll är välkomna att närvara för att ta del av information och för att kunna ställa frågor. Det är dock endast aktieägare som har rösträtt på bolagsstämman. Klockan 17.00 är det registrering och sedan börjar bolagsstämman klockan 17.15. Information om inbjudan hittar du här.

Fullständig kallelse och aktuella handlingar och underlag finns tillgängliga på följande länk. Handlingar finns även tillgängliga på ÖSK:s kontor och kan skickas till de medlemmar som så önskar och meddelar detta till ÖSK.

Information om ÖSK:s årsmöten:
Plats: Hive’s lokaler på Nikolaigatan 10
17.00 Registrering bolagsstämma för ÖSK Elitfotboll AB
17.15 Bolagsstämman för ÖSK Elitfotboll AB startar
18.00 Registrering föreningsstämma för Örebro SK Fotbollsklubb
18.15 Föreningsstämman för Örebro SK Fotbollsklubb startar

Varmt välkomna hälsar
Styrelsen i Örebro SK Fotbollsklubb

Föreningsstämma ÖREBRO SK Fotboll 2018-03-14

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908