Ricoh IT Partner fortsätter som officiell försäsongspartner till ÖSK

ÖSK är stolta att presentera Ricoh IT-Partner som officiell försäsongspartner för andra året i rad. Samarbetet sträcker sig över samtliga träningsmatcher och Svenska Cupen. Traditionsenligt lanserar ÖSK, tillsammans med Ricoh IT-Partner, ett nytt matchställ som kommer att användas under dessa matcher.

– För oss var det självklart gå in som försäsongspartner även i år. Samarbetet förra året gav mer än vad vi förväntade oss. Vi fick en massiv exponering och fick ut flera av våra budskap som stärkte vårt varumärke. Dessutom var det ett roligt och kreativt samarbete som förde oss ännu närmare ÖSK. Vi ser fram emot en ny försäsong tillsammans, säger Mattias Andershed som är vd på Ricoh IT-partner.

Ricoh IT-Partner levererar IT-infrastruktur, dokumenttjänster, konsulttjänster samt program- och maskinvara till företag och offentlig sektor. Ricoh IT-Partner finns lokalt i Örebro län och kompletterat med att Ricoh finns globalt över hela världen kan du vara säker på att få tillgång till lokal expertis, uppbackat av ett globalt företag, var i världen du än befinner dig.

– Det är fantastiskt roligt att Ricoh IT-partner vill vara med oss i år igen. Att de väljer att förlänga denna rättighet är ett tecken på att vårt samarbete fungerar bra och är värdeskapande. Dessutom är det såklart roligt att de tror på och vill vara en del av vår fortsatta resa, säger Simon Åström som är vd på ÖSK Fotboll.

Ricoh IT-Partner ser alltså att samarbetet med ÖSK är en bra plattform för att stärka sitt varumärke. Men det finns också andra delar som spelar in.

– Det känns spännande för ÖSK framåt, det är lite nya vågen som är på gång. Att det finns en grym potential i truppen har vi sett, även om det var ojämnt förra året. Det ska bli spännande att se Axel Kjäll fortsätta driva utvecklingen runt laget, säger Mattias Andershed.

Förberedelserna inför säsongen 2018 pågår för fullt och ikväll spelas ÖSK:s första träningsmatch mot FC Linköping City hemma på Behrn Arena. I nästa vecka väntar lokalderbyn mot Karlslund och Rynninge innan ÖSK reser ner till spanska Murcia på träningsläger. Under lägret i Spanien möter ÖSK internationellt motstånd i FC Seoul (Sydkorea) och F91 Dudelange (Luxemburg). ÖSK:s hela spelschema för försäsongen och Svenska Cupen hittar ni på vår hemsida: www.oskfotboll.se.

För mer information kontakta:
Simon Åström
VD Örebro SK
073-909 09 90

Mattias Andershed
VD Ricoh IT-Partner
070-310 80 33

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908