U16: Förlust mot Karlslund

Under valborgsmässoafton spelade ÖSK U16 mot Karlslunds IF på Behrn Arena. Efter en svagare första halvlek ryckte man upp sig i andra men fick ändå se sig besegrade med 0-1.

I derbyt mot Karlslund kom Ligasäsongens första förlust. ÖSK öppnade med lågt bolltempo och många bolltouch per spelare. Karlslundspelarna däremot kämpade och slet av hela sitt hjärta och det medförde att de skapade flera farliga chanser. Karlslund var det bättre laget efter första halvlek så ÖSK behövde förändra spelet till andra.

Några byten gjordes inför andra liksom en allmän uppryckning av hela laget. I andra halvlek spelar ÖSK bättre och för spelet stora delar av andra halvlek. Tidigt i halvleken får ÖSK straff efter fällning av Abbubakar Abduwalli. Dessvärre räddar målvakten straffen som är lite svagt slagen.

ÖSK trycker på och träffar ribba, målvakt, fötter och ben, men bollen vill inte in. Istället händer det som ofta händer när ett lag pressar på. ÖSK ska vända spelet hemåt till målvakt men en bakåtpassning sätter målvakten i besvärligt läge, vilket ger Karslund en gratischans och de kan rulla in bollen i öppet mål.