U21: Debut för Sema mot IK Sirius

Imorgon, tisdag, startar Folksam U21 Allsvenskan Norra och ÖSK åker till Uppsala för match mot IK Sirius. Maic Sema gör debut i ÖSK-tröjan.
– Han spelar minst en halvimma. Det ska bli spännande att se honom i ÖSK-tröjan och kul för Maic att känna att han är med på riktigt efter skadefrånvaron, säger tränaren Axel Kjäll.

– Vi vill ge spelare som inte fått mycket speltid chans till matchminuter. Frånvaron har bland annat berott på konkurrenssituation, skador och avstängningar. Den här matchen ligger bra planerad för oss. Sirius är det enda laget i Superettan som har ett lag i reservallsvenskan, vilket är på grund av att Östersunds FK tackade nej till sin plats. Fokus under matchen kommer till 100 % att vara på vårt lag och våra spelare, berättar Axel Kjäll.

– Det ska bli spännande att se Maic Sema som under en period på två veckor varit med i full träning. Nästa steg för att Maic ska komma i form är att spela match. Som person har han kommit in väldigt bra i laget. Maic kom rakt in i ett träningsläger där han dock inte kunde träna speciellt mycket på grund av skada. Han är en glad person med mycket energi, nära till skratt och lätt att tycka om, fortsätter Axel.

Truppen:
Oscar Jansson
Karl Westdahl
Patrik Haninge
Brendan Hines-Ike
Carl Ekstrand Hamrén
Axel Påhlsson
Maic Sema
Mikael Loön
Viktor Franssila
Mirza Turan
Viktor Walldén
Almin Masic
Kalle Holmberg
Simon Danielsson
Jonathan Lundberg

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908