Inget allmänt biljettsläpp under måndagen

På måndag var det planerat att det allmänna biljettsläppet till den allsvenska premiären mellan Örebro och Djurgården skulle ske. Fram till dagens datum har Djurgården fått tillgång till bortasektionerna och ÖSK:s årskortsinnehavare och medlemmar har haft möjlighet att köpa förköp. Efter en vecka med ett enormt intresse från såväl Djurgårdssupportrar som Örebroare så är samtliga de platser som var avsedda för det allmänna biljettsläppet slutsålda.

Bortsett från ståplats på hemmasektionen västra stå finns det nu endast ett fåtal sittplatsbiljetter (cirka 500) kvar, och de är placerade på sektioner som enligt våra tillstånd endast får erbjudas till Örebrosupportrar. Därför kommer inga platser till matchen att säljas på internet. De platser som finns kvar kommer endast säljas till Örebrosupportrar. Försäljningen av kvarvarande biljetter kommer även fortsättningsvis endast ske till ÖSK:s medlemmar och årskortsinnehavare. Biljetter kan köpas fysiskt på ÖSK:s kontor eller på Örebrokompaniet.

Vi vill vara tydliga med att vi enligt våra tillstånd inte får sälja biljetter på aktuella sektioner till Djurgårdssupportrar, varför vi inte kommer kunna erbjuda försäljning på försäljningsställena till Djurgårdsanhängare. Djurgården har vid ett ordinarie och ett extra biljettsläpp tilldelats cirka 3 000 biljetter till matchen, som samtliga är sålda.

Till de Örebrosupportrar som vill säkra sina platser till premiären uppmanar vi att göra det snarast då kvarvarande sittplatsbiljetter kommer säljas slut.

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908