Ja, då ses vi på lördag?

På lördag är det äntligen dags för match igen. Klockan 13.00 är det avspark mot Djurgården och vi hoppas att ni är lika laddade som vi. Vid matchen kan alla ni som köpt årskort hämta ut detta och den halsduk som ingår.

Som vanligt är det fri entré för alla medlemmar i ÖSK och Kubanerna. Nyhet för i år är att även årskortsinnehavare går in gratis på våra försäsongsmatcher. Till dess att de nya medlemskorten för 2016 har skickats ut gäller medlemskorten för 2015.

Entré 50:-
Använd trapporna vid Norra Läktaren. Vi har begränsat med kortterminaler, ha gärna med jämna pengar.

Uthämtning av årskort
Vid ingången till Norra Läktaren kan ni hämta ut era årskort samt en halsduk. Kubanerna är på plats och kommer samtidigt att dela ut årskorten för Västra Stå. De 100 första som köpte årskort får dessutom en varsin halsduk. Viktigt! Skriv ut bokningsbekräftelsen eller visa upp den på din smartphone.

Souvenirförsäljning:
ÖSK har inlett ett samarbete med NEH som kommer att vara på plats och sälja souvenirer. Passa på att kolla in lite nya produkter inför året.

Sjung med Kubanerna på Sektion F
Under försäsongen håller supporterföreningen Kubanerna till på Sektion F. Håll dig varm under matchen och ställ dig bland Kubanerna. Det väntas en hel del Djurgårdare till matchen så din röst behövs.

Gästande supportrar:
Vi hälsar alla supportrar till Djurgården varmt välkomna till matchen och vi öppnar en specifik sektion på Östra läktaren för er. Där finns även en kiosk med sedvanligt utbud. Entré hänvisas till kortsidan mot ishallen.

Varmt välkomna!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908