Nu släpper vi årskorten för Allvenskan 2016

Nu släpper vi årskorten för Allsvenskan 2016. Nytt för i år är att alla årskortsinnehavare erhåller fri entré till ÖSK:s träningsmatcher på Behrn Arena samt våra hemmamatcher i Svenska Cupen.

Förberedelserna för 2016 pågår för fullt och vi längtar redan efter den allsvenska premiären i början av april. Vi är stolta och tacksamma över ert engagemang och hoppas att ni även framåt vill vara med på vår resa mot att bli ett allsvenskt topplag.

Hämta ut årskortet vid våra tränings- eller cupmatcher
Ditt årskort kan du hämta ut i samband med någon av våra tränings- eller cupmatcher hemma på Behrn Arena under försäsongen. Har du inte möjlighet att hämta ut kortet vid någon av våra matcher är du välkommen in på vårt kontor. Har du köpt årskortet som en julklapp är du välkommen till vårt kontor från och med 14 december för uthämtning.

Betalning via webben
Smidigaste sättet att köpa ditt årskort är via webbiljett.se/oskfotboll Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Välj om du vill betala direkt med kort, mot faktura eller dela upp din betalning på flera månader.
Ni som hade årskort förra säsongen ska ha fått ett mejl eller brev skickat till er. Saknar du informationen är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kontoret så hjälper vi dig. I brevet finns unika koder som gör att du kan förnya din plats.

Läs mer om våra årskort och priser här

799:- för årskort på Västra Stå
Missa inte vår kampanjsida med det fantastiska erbjudandet om årskort för 799:-
Sidan hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908