Delad pott mot IFK Norrköping

Tisdagens match mot IFK Norrköping slutade 2-2. En match som enkelt kan summeras med att IFK hade mycket boll, men ÖSK skapade chanserna. ÖSK:s mål gjordes av Arvid Brorsson och Vide Törner. Läs Daniel Wickströms rapport nedan.

ÖSK kom inte riktigt upp i normal standard i "mini-derbyt" denna afton. Det trygga bollinnehav vi vant oss vid såg man tyvärr alldeles för lite av, samtidigt som viljan att göra slitgörat för laget inte fanns där. Då blir det tyvärr inte de resultat vi hoppas på heller. Det ska sägas att vi har höga krav på killarna och det görs mycket bra i matchen. Men vi måste alltid sträva mot att göra det bättre och bättre. Framförallt viljan att ta jobbet.

Arvid Brorsson startade målskörden redan i 4:e minuten efter slarv i IFK försvaret. Norrköping gör 1-1 innan paus. Vide Törner krigar till sig 2-1 på ett starkt sätt och IFK kvitterar till 2-2 med matchens tredje sista spark. Däremellan har de svartvita tre frilägen och ytterligare några riktiga farligheter. IFK spelar fin fotboll men skapar inte mycket farliga chanser.

Nu väntar matchuppehåll i knappt två veckor. Nästa match spelas borta mot AIK den 13/10 på Skytteholms IP.

Startelvan:
30. Simon Bladh
2. Martin Trinh
6. Gustav Pauly
13. Adam Leijon
16. Isac Eklöf
19. Edwin Lundkvist
21. Jonathan Aronsson (K)
22. Joseph Spångberg
51. Murat Kuyumcu
66. Arvid Brorsson
90. Vide Törner

Ersättare
1. Harald Detlofsson
12. Adam Fredriksson
14. Odilon Sangwa
50. Sebastian Ternevid
70. Samuel Brunnberg

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908