Bry dig om en annan mamma på mors dag

I samband med söndagens match och Mors dag har ÖSK-publiken möjlighet att stödja kampanjen "En annan mamma". Den är helt ideell och alla insamlade pengar går direkt till Kvinnohusets arbete för våldsutsatta kvinnor och barn.

En annan mamma kommer att ha representanter på plats vid arenan som du kan köpa årets knapp av. Den kostar bara 20 kronor (eller mer om du vill). Med knappen får du ett gåvokort att ge till din egen mamma på Mors dag.

Din gåva gör skillnad
Mäns våld mot kvinnor och barn blir allt grövre och det blir allt vanligare. Under 2014 tog Kvinnohuset i Örebro emot fem nya kvinnor varje vecka som var våldsutsatta. Många av dem hade det så svårt att de behövde ett skyddat boende.

De senaste två åren har pengarna använts till att köpa startpaket med bland annat glas och porslin till de kvinnor som tvingats lämna hem och tillhörigheter bakom sig. Alla har delats ut och därför fortsätter vi att samla till startpaket i år också.

Genom att skänka pengar stödjer du arbetet mot våldet. Gör det för att du bryr dig. Gör det för att alla kvinnor och barn har rätt till en trygg vardag.

Tre enkla sätt att skänka

Du kan vara med och bidra genom att köpa vår knapp, som säljs i flera butiker på stan – och på arenan i samband med söndagens match. Men det går också fint att swisha eller sätta in valfri summa via bankgiro.

I BUTIK
Köp knappen som finns i flera butiker på stan. Den kostar 20 kronor (eller mer om du vill).

MED SWISH
Swisha valfri summa till Kvinnohuset i Örebros nummer 123 589 74 91.

VIA BANKGIRO
Sätt in valfri summa på bankgiro 748-8273 och skriv ”En annan mamma” som meddelande.

enannanmamma.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du ladda ner ett gåvokort att skriva ut eller mms:a till din egen mamma på Mors dag. Där kan du även se vilka butiker som säljer knappen och läsa mer om kampanjen.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908