4 dagar kvar - läget inför gruppfinalen

På söndag är det dags för den direkt avgörande matchen i Svenska Cupen mot Gefle IF. Här följer information om läget inför matchen.

Läget i A-truppen
ÖSK Fotbolls Alhassan "Crespo" Kamara kommer inte att spela i helgens avgörande gruppmatch mot Gefle i Svenska Cupen. Han har fått en ny skada och ÖSK:s klubbläkare Ulf Nordström säger följande om Crespos skada.

– Crespo har en överbelastningsskada i underkroppen. Han kommer den närmaste tiden att rehabträna. Crespo kommer att vara borta från spel i 5-8 veckor.

Ayanda Nkili som avstod segermatchen mot Dalkurd FF i Borlänge är åter i träning och kommer förhoppningsvis att vara tillgänglig för matchen på söndag mot Gefle IF.

– Vi är stärkta av segern i Borlänge och det märks på spelarna att de är laddade då vi har en gruppfinal på hemmaplan och avgörandet i egna händer. Dagen efter segern i Borlänge var spelarna lediga och i tisdags körde vi ett lättare fotbollspass samt hade en teoretisk videogenomgång av söndagsmatchen. Under onsdagen hade vi ett högbelastande fotbollspass på förmiddagen och ett styrekpass på eftermiddagen. Idag torsdag är spelarna lediga innan vi imorgon har en taktisk träning då vi tittar på detaljer inför söndagens match. Vi avslutar träningsveckan med ett matchförberedande pass på lördag förmiddag, säger Axel Kjäll.


Aktiviteter för barnen
På arkaden säljer vi som vanligt souvenirer. Pandan är på
plats och delar ut svartvita flaggor till alla barn. Vill du ha en ÖSK-gnuggis ordnar vi det också.

Insläpp:
Sker vid trapporna på Norra läktaren, ut mot Rudbecksgatan. Vi tar kort, men ha gärna med kontanter för att underlätta vid insläppen.

Pris:
100:- för vuxna
20:- för barn och ungdomar till och med 17 år.

Örebro SK - Gefle IF
Söndag 8 mars 16.00
Behrn Arena

Vi ses på söndag!

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908