VD:n vid pennan

Efter en underbar varm och solig semester var det skönt att återkomma till ett kontor med välutrustad klimatanläggning.

Första veckan var det inte helt enkelt att få tag i önskvärda kontakter, nåväl vår egen personal återkommer också successivt från sin semester, så ”oavgjort i tillgänglighetsmatchen” och ett hyfsat lugn under veckan på kontoret.

Veckoavslutningen var helt underbar, äntligen fick vi en sannerligen efterlängtad trepoängare via 1-0 i bortamötet mot Mjällby AIF. Lite speciellt blev det då all mediefokus låg på Chippens återkomst till svensk klubbfotboll, men det kanske så här i efterhand mer gynnade oss än tvärtom.

I skrivande stund håller vi som bäst på med att se över våra möjligheter att komplettera truppen innan transferfönstret stänger. Detta arbete har självklart intensifierats senaste veckan, där Sköldmark och fotbollsrådet har täta kontakter, dagligen.

Rekryteringsprocesser på kontoret är också igång, både vad det gäller min ersättare och komplettering på marknadsavdelningen med två företagssäljare. I bägge fallen har vi engagerat rekryteringsfirmor för uppdragen och ambitionen är att kunna slutföra bägge processerna innan slutet på september.

Ett sunt och förhoppningsvis utvecklande generationsskifte är på G, något jag hoppas alla ÖSK-vänner ser mycket positivt och välkomnande på.

En härlig kanottur med dottern Amanda på Svartån avrundade söndagseftermiddagen – ett tips till er som inte provat, hyr en kanot vid Hästhagen (Karlslundsområdet) och ta en tur nu när fortfarande solen och temperaturen bjuder till!

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908